tirsdag den 26. juni 2012

Køb på internettet og støt en valgfri Dansk organisation

Et lille indlæg fra mig om internethandel, der dog handler knap så meget om mobilt internet og diverse 3G dimsenoter.

Ophavsmanden bag den store succes "Engodsag" Jonathan Løw, har igen været i det kreative hjørne, hvor han sammen med 25 andre har udviklet et nyt koncept indenfor internethandel og velgørenhed.

Det nye koncept læner sig en del op af Engodsag og grundlaget er igen internethandel med indbygget velgørenhed.

Navnet er blevet YouMe Shopping og hele dynen er allerede online og du kan besøge websitet her

Hvordan virker det så ?

YouMe har 25 ildsjæle bag sig, der bl.a indhenter super gode tilbud fra internetshops, der gerne vil bidrage til en god sag. De tilbud de får ind, er specielle for YouMe og kan kun findes på deres shopside, da de er helt unike. Ofte er de så gode, at der er over 50% i rabat i forhold til den normale pris.

Som medlem (hvilket er gratis at blive) får man altså mulighed for at handle til helt ekstraordinært lave priser, men kun på bestemt udvalgte produkter og serviceydelser .og endda i en tidsbestemt periode. På hvert tilbud kan man se, hvor mange penge der bliver doneret ved et køb.

Nu kommer det specielle

Beslutter man sig for at tage et af de gode tilbud, få rman mulighed for selv at bestemme hvilken Dansk hjælpeorganisation, der skal modtage donationen - der er 25 Danske hjælpeorganisationer at vælge imellem og de er alle godkendte af den Danske stat.

Se det er win win og bestemt et koncept jeg kan tilslutte mig.

Jeg har personligt allerede købt en "kattehængekøje" med 40% rabat -og det er vitterligt 40% rabat i forhold til de andre steder jeg fandt den på nettet. Jeg fik så kun lov til at donere 12 kroner på det køb, men mange bække små, giver en stor Å.

Som du kan læse er jeg varm fortaler for hele projektet og ser gerne, at det bliver en knaldhamrende succes, så vi kan købe alt fra tape til blomster og på samme tid give en lille donation, til dem der trænger.

Kig forbi Youme shopping og se f.eks dres tilbud indenfor Fairtrade

Du kan læse mere om Jonathan Løw her:

Jonathan Løw på Google

Jonathan på Amino

Jonathan Løw på Twitter